Esperi Hoitokoti Järvituuli

Kokkola

Etusivu > Hoitokodit päihdekuntoutujille > Esperi Hoitokoti Järvituuli, Kokkola

Esperi Koti Järvituuli tuottaa tuettua asumista erilaisista riippuvuuksista kuntoutuville. Tuetun asumisen palvelu tarjoaa tukea kerrallaan enintään kuudelle kuntoutujalle. Palvelu on tarkoitettu täysi-ikäisille, joilla on vahva halu ja tavoite kuntoutua riippuvuuksista raittiuteen. Järvituuli on päihteetön ja sen toimintaa ohjaavat järjestyssäännöt.

Yksikössä ohjaaja on paikalla päivittäin muutaman tunnin ajan, sekä tavoitettavissa puhelimitse päivittäin klo 7-22 välisenä aikana.

Toiminta-ajatuksena on, että yhteisön tuella, henkilökunnan läsnäololla sekä noudattamalla yhteisiä ja yhdessä sovittuja toimintaohjeita asukkaat tulevat autetuksi omien voimavarojen käyttöön niin, että heidän elämänlaatunsa on mahdollisimman hyvä. Tarkoituksena on vahvistaa asukkaiden itsenäistä selviytymistä arjessa.

Asuminen on väliaikaista ja sen pituus sovitaan asukaskohtaisesti yksilölliset tavoitteet ja elämäntilanne huomioiden. Asuntokodin arki pohjautuu yhteisöhoidollisiin menetelmiin sekä asukaskohtaiseen kuntoutussuunnitelmaan, mikä laaditaan yhdessä asukkaan kanssa.

Kodissa on jokaiselle asukkaalle oma huone. Järvituuli sijaitsee kauniilla, vehreällä asuinalueella Kokkolan Isojärvellä.

Yksikkömme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.

Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Hei, kerron mielelläni lisää yksiköstämme. Tervetuloa tutustumaan!

Pauliina Hansen
yksikönpäällikkö, asiakasvaraukset
tavoitettavissa arkisin klo 9-15

050 428 5795
pauliina.hansen@esperi.fi

ohjaajat

040 806 8121