Hoitokodit päihdekuntoutujille

Etusivu > Hoitokodit päihdekuntoutujille
Tutustu myös esperi.fi-sivustolla näihin yksiköihin, jotka tarjoavat asumispalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille

Esperi Hoitokoti Popliini, Forssa

Esperi Hoitokoti Paavonpirtti, Helsinki

Esperi Hoitokoti Majakka, Mikkeli

Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Esperi Hoitokoti Ratamo, Turku

Tarjoamme lyhytaikaista laitoskuntoutusta, pitkäaikaisempaa ympärivuorokautista palveluasumista, yhteisöllistä asumista (tavallista palveluasumista) sekä tuettua asumista (tukiasumista). Palveluidemme monipuolisuus mahdollistaa porrasteisen ja joustavan kuntoutumisen polun.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen palvelun toteuttamissuunnitelma. Se laaditaan yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja palveluverkoston kanssa. Suunnitelmassa määritellään, millaista ja missä asioissa asiakas tarvitsee tukea ja minkälaiseen kuntoutumiseen asiakkaan osalta pyritään.

Yksiköidemme viihtyisät ja turvalliset yhteistilat: olohuoneet, ruokasalit, saunatilat, kuntosali, parvekkeet ja terassit sekä piha-alueet ovat vapaasti asiakkaidemme käytössä. Yhteistilojen lisäksi suurimmassa osassa yksiköissämme jokaisella asiakkaallamme on oma huone wc-/kylpyhuoneineen. Oman huoneen voi halutessaan sisustaa omilla tavaroilla. Kaikki tilamme ovat esteettömiä, joten myös apuvälineiden kanssa on helppo liikkua. Osaan yksiköihimme voit kätevästi tutustua virtuaaliesittelyn muodossa netissä. Kurkkaa tarkemmat kuvaukset tiloista kunkin yksikön omilta sivuilta!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat uusimmat uutiset Esperiltä kuukausittain sähköpostiisi.